Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Upadek Nostidli, Prawda o EnterGames, REAKTYWACJA

ZabQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezus trzeba było napoczątku poczytać jak działa eg ... a nie teraz się żalicie wszystkie ich serwery są TYLKO pod zarobek i gdy zgarną swoją kase to je zamykają i od nowa ...

Opublikowano

jezus trzeba było napoczątku poczytać jak działa eg ... a nie teraz się żalicie wszystkie ich serwery są TYLKO pod zarobek i gdy zgarną swoją kase to je zamykają i od nowa ...

Może i lepiej, że my pocierpieliśmy, przynajmniej innych uchronimy przed EG. :)

Opublikowano

Wszystkie serwerownie z końcówką games to złodzieje, zapamiętaj to ;) pseudo wielce firmy i technicy z nasa..

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Wszystkie serwerownie z końcówką games to złodzieje, zapamiętaj to ;) pseudo wielce firmy i technicy z nasa..

games i game ;) mam na myśli coś a'la FOR :D

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Czyli niedługo zamkną Invorię.. ( graczy już tracą, przez liczne bugi ) A największym jest ''wywalanie'' bez powodu. Dzięki za info, ostatni raz u nich grałem :D

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Czyli niedługo zamkną Invorię.. ( graczy już tracą, przez liczne bugi ) A największym jest ''wywalanie'' bez powodu. Dzięki za info, ostatni raz u nich grałem :D

Bo mają taki sam bug jak na Castii a Hooltras im nie pomoże bo nie umie.

Tak przy okazji Arsob nie wgra żadnej poprawki jeżeli Hooltras mu tego nie powie a zanim powie to mija dzień.

Facet się jąka to jeszcze ma opóźniony zapłon, nieźle!

0LsM05U.png

Opublikowano

Bo mają taki sam bug jak na Castii a Hooltras im nie pomoże bo nie umie.

Tak przy okazji Arsob nie wgra żadnej poprawki jeżeli Hooltras mu tego nie powie a zanim powie to mija dzień.

Facet się jąka to jeszcze ma opóźniony zapłon, nieźle!

zanim się wyjąka to minie tydzień ;) z Nim wg. problem jest się dogadać ponieważ uważa się za człowieka lepszego bo ma kasę ,_,

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...